akikkel együtt dolgozunk

szolgáltatások

Parfümtanácsadás

Ha szeretnéd az én-idődet egy páratlan programmal eltölteni, Zsolt olyan különleges helyre kalauzol, ahol a világ legikonikusabb parfümházainak darabjai alkotnak exkluzív szimbiózist.

Személyes Parfümtanácsadása, a parfüm-styling luxusszolgáltatás alkalmával nemzetközi niche parfümházak kisszériás illat különlegességei közül válogathattok együtt. Egy olyan izgalmas illatos játékra hív ezzel a tanácsadással, ahol egyéniségedet finom intimitással, öntudatlanul is maximálisan kiemelő és céljaid megvalósításában rejtetten segítő parfüm találhat rá egyedi, megismételhetetlen karakteredre.

DRHAZI szolgáltatások

DRHAZI LUXUS SZÉPÍTŐ KEZELÉS

bio arcplasztika + kristály és nanopeptid terápiás sejtszintű bőrmegújítás mezoterápiával.

Az arcplasztikáról sokunknak a sebészeti beavatkozás jut elsőként eszünkbe, pedig ennek a kóros elváltozásnak a kezelésére szolgáló természetes módszer valóban bio arcplasztika, mert sokkal inkább képes harmonikus módon szépíteni az arcot, mint bármely invazív módszer.

Ez a vágás nélküli, főként a manualitásra épülő, természetes arckorrekció intenzív és tartós eredményt biztosít.

DRHAZI BALANCE BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉS

Bőrérzékenység, T-zóna probléma, rosaceás, aknés bőr normalizálása holisztikus módon.

A DRHAZI márka kutatásai szerint ezen problémák hátterében a bőregyensúly eltolódása áll, aminek oka a bőr szerkezeti károsodása és a bőrfertőzés. Tartós bőrproblémát az okoz, ha a kötőszövet is érintetté válik. Az arcbőr lezáródása blokkolja az egészséges bőrflórát, az atkákat bezárjuk a bőrbe, mely lefertőzi a bőrt és a kötőszövetet. Ilyenkor alakulnak ki krónikus gócok, akut gyulladások és a szervezet fokozott faggyútermeléssel, szarusodással vagy kötőszövet megvastagodással reagál.

DRHAZI BALANCE BŐRMEGÚJÍTÓ kúra

Teljes bőrmegújítás a problémás bőrök esetén intenzív komplex kúrával érhető el. Ezzel a módszerrel sikerrel ápolják még azokat a bőrtüneteket is, amikor a bőr szerkezete tartósan károsodott – akár akne, akár rosacea, akár extrém érzékenység esetén.

Összeválogattuk a legjobb termékeket a piacon!