A szépséged érték, ne hagyd elveszni!

az arc a márka mögött

Az alapítóról

tudatos szépségápolás

Filozófiánk

A TheWomaniac-nél a fő célunk mellett, hogy a tudatos szépségápolásra inspiráljunk, a filozófiánk alappillére, hogy a magyar nők a lehető leginformatívabb tájékoztatást kapják nálunk mindennemű bőrápolással, egészséggel, szépséggel, én-idővel kapcsolatban felmerült kérdésük terén, ezáltal egy átfogó edukatív platformot megteremtve számukra.

A szolgáltatásunk során elsődleges szempont, hogy bármilyen témakörre, problémára releváns, szakértő által akkreditált megoldást tudjunk adni személyre szabott tanácsadásunkkal, illetve a webáruházunkban fellelhető összes, kizárólag a legértékesebb és leggazdagabb hatóanyagokat tartalmazó termékeink rendeltetésszerű használatával.

Ezzel egyidőben igyekszünk rávilágítani, hogy melyek azok az egyéb termékek, összetevők, amelyek ezeknek a kiemelten fontos kritériumoknak nem felelnek meg, és alkalmazásuk semmiképpsen sem ajánlott.

 Célunk továbbá, hogy a hazai kozmetikumok világából minden etikus piaci szereplőt megszólítsunk és interjúk, együttműködések formájában termékkínálatukat, szolgáltatásaikat népszerűsítsük.

A legfontosabb, hogy mindenki, aki tájékozódni szeretne a helyes kozmetikumhasználatról, bőrápolásról, a legmagasabb minőségeben részesülhessen edukációs anyagaink és termékportfóliónk által.

Filozófiánk

A THE WOMANIAC legfontosabb küldetése, hogy hiteles, tényeken alapuló és naprakész kommunikációval kollektív segítséget nyújtson a nőknek, és összegyűjtse számukra mindazt, amivel valós eredményeket érhetnek el a szépségük megőrzése érdekében.

A filozófiánk alappillére a nőiesség értékének kihangsúlyozása; a szépség és az élethosszon át jelenlévő vonzerő megtartása olyan erő a kezünkben, amely túlmutat az egyszerű sekélyességen. Hatással van az életminőségünkre, a pszichénkre, a kapcsolatainkra, az én-képünkre. A megoldást pedig itt sem egy termék vagy szolgáltatás adja, hanem egy komplett tudás elsajátítása és az igény az önfejlesztésre.

A mai kor megköveteli, hogy szakértővé váljunk számos területen, annak érdekében, hogy a legjobb termékekhez hozzájuthassunk, habár a gyakran szubjektív információk zaja ezt szinte lehetetlenné teszi. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy még ha meg is van a szépségünk érdemi ápolásához az anyagi hátterünk, akkor sem egyszerű eligazodni és lépést tartani az újabbnál újabb kozmetikumok és szolgáltatások útvesztőjével. Eddig nem volt egy megbízható, márkafüggetlen forrás, ahol megfelelően lehetett volna tájékozódni, tudásra szert tenni és általa reális, egyénre szabott, valamint ár-érték arányban is megfelelő döntést hozni. A THE WOMANIAC erre nyújt megoldást.

Magyar vállalkozásként prioritás számunkra, hogy a saját fejlesztésű és a partnereink termékei egyaránt hazai manufaktúrákban készüljenek, elhatárolódunk a rejtetten káros alapanyagokat és állatkísérleteket alkalmazó márkáktól, valamint kiemelten fontos számunkra, hogy minden lehetséges környezettudatossági szempontot figyelembe vegyünk mind a termék-előállítás, mind az értékesítés folyamata során.