akikkel együtt dolgozunk

Márkák

drhazi

A DRHAZI hightech natúrkozmetikumok magyar fejlesztések, melyek dr. Házi Edina hótanyagkozmetikum kutató gyógyszerész fejlesztései és az ő keze által születnek a mai napig.

Az átlagos kozmetikumokkal szemben, amelyek 2-3% hatóanyagot tartalmaznak a vivőanyagok mellett, a professzionális kozmetikumokban akár 10-15% hatóanyag is lehet – a magyar DRHAZI fejlesztések a jövő szépségápolási termékei, hisz 100% hatóanyagkozmetikumok. Ezek a készítmények a kozmetikai irányzat egy teljesen új irányvonalát képviselik, sejtszinten ható professzionális természetes medikozmetikumok.

Legfontosabb gyártási irányelveik a természetes összetétel, a termékek bőrazonos felépítése és a hightech bőrregeneráló komponensek magas dózisú alkalmazása. 

A kozmetikumok mellett bőrmegújító szalonjaikban az általuk kidolgozott holisztikus módszerekkel komplex arcfiatalító és bőrgyógyító kezeléseket is végeznek; a DRHAZI szabadalma, többek között, a Bio arcplasztika®, mely egy forradalmian új, természetes módja az arc fiatalításának, kiválthatja az invazív beavatkozásokat.

Beautyrobic

A Beautyrobic küldetése az, hogy a termékei által a nők kívül-belül ragyogjanak. Ehhez nem csak a test formálására helyezik a hangsúlyt, hanem a szépségápolás, a táplálékkiegészítők, a divat és az önfejlesztés is egyaránt alappillére a márkának.

Magas hatóanyag tartalmú, speciális edzésre kifejlesztett kozmetikumaikkal, prémium minőségű kollagénporukkal, teáikkal mind-mind a ragyogó, tiszta bőr eléréséhez járulnak hozzá, amikben a legjobb, hogy az aktív napokon kívül is imádni fogjuk őket.

A kényelmes és funkcionális edzőruhákkal a Beautyrobic tovább fokozza a valódi nőiesség megélését minden edzés alkalmával.

A kínálatukon túl a világ első Beauty-Body-Mind edzésével aktivizálják a női energiákat, és a belső szépségre, a kisugárzásra összpontosítanak; ez az a hitelesített módszer, amitől nem csak a test lesz sokkal vékonyabb, tónusosabb és feszesebb, de előhozza mindenkiből az igazi nőt és eléri, hogy valóban szexinek és magabiztosnak érezze magát a saját testében. A különlegessége, hogy egyszerre kemény és ezáltal nagyon hatékony edzésforma, ugyanakkor sajátságos hangulatának köszönhetően valódi én-időt teremt, ahol a vendégek néhány órára kiléphetnek a monoton hétköznapokból, az edzések végén pedig testileg-lelkileg feltöltődve, újult erővel indulhatnak tovább.

Le Parfum

Zólyomi Zsolt egy Magyarországon már rég letűnt szakmát hívott életre, mint egyetlen magyar parfümőr, aki már gyermekkora óta erős vonzalmat érzett az illatok megfigyelése iránt.

Tanulmányait Versailles-ban, az Isipca Fragrance Academy-n végezte, amely köztudottan a parfümkészítők legfelsőbb szintű iskolája, egy olyan akadémia, ahová nem kis kihívást jelent a felvétel elnyerése sem. Mint mondja “a parfüm egy láthatatlan ruha, egy olyan esztétikai minőség, amit bonyolult kémiai rendszer alkot” – ezen gondolatiság mentén adott már Parfümtanácsadást, készített illatokat olyan neves személyeknek is, mint Sir Roger Moore és Lady Moore vagy Eva Mendes.

Az általa alapított parfüméria, a LeParfum, egy lenyűgöző Luxury Concept Boutique, mely Magyarország első niche illatboltja. A polcokon a niche illatok mellett páratlan ambiance parfümök is tündökölnek, valamint helyet kaptak a parfümkészítés kézműves remekei, könyveken át parfümismereti workshop-okig. A felsorolt kínálaton felül a LeParfum további specialitása a luxus otthonillatosítás, színvonalas illatgyertyákkal és room spray-kkel, valamint kiemelt hangsúlyt fektetnek a különleges ajándékválasztásra is.

Adrienne Feller

Az Adrienne Feller egy prémium natúrkozmetikai márka, ahol 100%-ban természetes, bio alapanyagok, magas minőségű aktív illóolajok és méltán világhírű magyar termálvíz egyvelegéből készítik a termékeket.

Alapelvük kiállni amellett, hogy mindenki kompromisszummentesen, élethelyzettől, kortól és nemtől függetlenül csak a legnemesebb, színtiszta, növényi hatóanyagokat használja bőre ápolására, szépítésére. A 20 évre visszanyúló szakmai felkészültség mellett a természettel való harmónia megteremtésére fókuszálnak, valamint kiemelt figyelmet fordítanak az emberközpontúságra, a hazai alapanyagok előtérbe helyezésére. Értékeik között szerepel, hogy elutasítják a kizsákmányolást, az állatkísérleteket és a szintetikus, génmódosított komponensek felhasználását.